Vänersvallen Nord k-gräs 2022-09-18
2-0
 (0-0)
Orust FC

Dagens match började i väldigt högt tempo från bägge lagen. Kanske underlaget var en bidragande orsak. De tjugo första var mest intensiva, sedan lugnade det sig något i mitten i halvleken men sedan mot slutet av halvleken var den åter farten tillbaka. Med farten kom en del felpass som tyvärr kom att bli fler från Orust. Detta gjorde att Vänersborg fick fler chanser, en del riktigt vassa. Men inget mål i första halvlek.

Andra började med en riktig kalldusch för Orust. I andra minuten fick Vänersborg en hörna och lyckades näta. Ett par minuter senare blev det en repris, så var det 2-0 till hemmalaget. Det var nu dags att ta upp jakten på reducering. Den första delen ville det sig inte riktigt trots ett hårt kämpande Orust, men de sista tjugo minuterna spelades det fram till straffområdet ett antal gånger och det blev ett flertal avslut. Dessa var tyvärr alltför tama för att bli något.