Orust FC - IK Rössö  1-5 (0-2)

Rössö var försvåra för oss.

Det blev tyvärr ingen succé idag även om första halvlek var helt ok. Vi var närmast att ta ledningen efter en hörna, där bollen tillslut går fram till Larsson en bit utanför straffområdet. Där drar hon iväg ett långskott som tippas till en ny hörna i sista stund. Annars var det som väntad gästerna som förde spelet och skapade de farligaste chanserna.

I tjugofjärde tappade vi en spelare på vänsterkanten. Hon rann igenom och kunde behärskat rulla in 0-1. I anfallet efter tappade vi en spelare igen och MT fick gripa in och rädda ett friläge. Strax efter det var det samma visa igen fast då från andra kanten. MT får rädda igen, tyvärr går returen ut till en Rössö spelare som kan rulla in bollen i öppet mål.

Sista kvarten i halvleken hade vi några halvchanser mer än så blev det inte från nått håll.

I andra började vi piggt men Rössö satte stopp på det roliga när de gör 0-3 i 49:e minuten. En kvart in i halvleken får vi en hörna. Milly tar hand om den, slår en perfekt boll som Orran skarvnickar till en fri Julia som enkelt styr in bollen till 1-3.

En stund efter målet kommer Alice in. Och det tog inte lång stund innan hon presentera sig.Dett genom att få till ett långskott som deras målis fick sträcka ut sig på och tippa den till hörna. Mycket närmare en reducering kommer man inte.
I slutet tappade vi i några avgörande lägen och släpper in två onödiga mål. Tyvärr är det sånt som händer när både kropp och huvud är trötta. Men det är en bit kvar till seriestart och då har vi justerat det hela.

Nu har vi spelat färdigt i DM-gruppspelet. Om det blir någon fortsättning får SIF och Vallen bestämma, för de har saken i egna händer nu när deras match blev uppskjuten.

2 min. Rössö, avslut på mål, inga problem för målvakten
12 min. HÖRNA vänster
13 min. Emelie L, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
13 min. HÖRNA höger
13 min. Matilda O, avslut utanför, höger om målet

24 min. !!! MÅL 0-1, Rössö friläge, tidigt skott vänstra delen av målet

24 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
27 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
27 min. Rössö, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar

27 min. !!! MÅL 0-2, Rössö slår in en retur mitt i målet

30 min. Jennie S, avslut på mål, inga problem för målvakten
40 min. HÖRNA vänster
40 min. Emelie L, avslut, över målet

ANDRA HALVLEK, minut för minut

48 min. HÖRNA höger

49 min. !!! MÅL 0-3, Rössö närskott vänstra delen av målet

51 min. Elin P, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
52 min. HÖRNA vänster
54 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet
54 min. HÖRNA vänster
57 min. HÖRNA vänster
59 min. HÖRNA höger

60 min. !!! MÅL 1-3, Julia Sk halv volley strax innanför vänstra stolpen
Matilda O

61 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
63 min.
63 min.
66 min. Alice B, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
66 min. HÖRNA höger
67 min. HÖRNA höger

68 min. !!! MÅL 1-4, Rössö långskott strax innanför högra stolpen

71 min. Rössö, avslut, över målet
74 min. Rössö, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
75 min. Rössö, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
80 min. HÖRNA vänster
80 min. Rössö, avslut, över målet

87 min. !!! MÅL 1-5, Rössö långskott mitt i målet

87 min.
87 min.
89 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)