Dam A tr

Ulvåkers IF div2 - Gilleby/Stala Orust FC   3-1 (0-0)

Bra gjort men vi kan bättre

Andra matchen på träningslägret var mot Ulvåkers div.2 gäng. Matchen spelades ”hemma” på Gladsaxes konstgräsplan. Vi började matchen mycket bra men hade svårt att nå ända fram till de riktiga farligheterna. Efter hand blev vi för defensiva och vårat mittfält gled ner och satte sig i knät på vår backlinje. Detta gjorde att vi hade väldigt svårt att få till det spel vi önskade, avståndet till våra anfallare blev för långt.

I halvlek pratade vi om detta och det tog inte lång stund innan det gav resultat. Ett mönsteranfall i 53:e minuten resulterade med ett ledningsmål för oss. Anfallet började på vår högerkant där Josse (tror jag) spelade fram Johanna A. Johanna A rycker sig fri på sin kant och spelar fram bollen till en helt fri Stenhård som inte gör något misstag.

Knappt hade jublet lagt sig innan Ulvåker kunde kvittera, något knäckande. Men trots detta höll vi uppe spelet bra och skapade en hel del. Vår farligaste chans var i stort sätt en kopia av 1-0 målet, undantaget var att när Stenhård lagt bollen bredvid målvakten kom en försvarade och rensade på mållinjen.

Att vi får stryk med 3-1 gör inte så mycket , vi visar att vi kan hänga med även mot div.2 motstånd även om vi inte spelar på topp. Samarbetet Stenhård-Johanna A fungerar bara bättre och bättre. Andrea styr backlinjen med järnhand och är en av de som dominerar på plan. Skogen är som vanligt vår bäste spelare och gör ett häste jobb, men ibland tar hon på sig ett alldeles för stort ansvar.