Dam A tr

Gilleby/Stala Orust FC - Myckleby/Morlanda  2-1 (0-1)

Intensiv press gav utdelning

Myckleby/Morlanda stod för ett mycket bra och aggressivt motstånd i denna nyinsatta träningsmatch efter att Sotenäs lämnat återbud.

Matchen bjöd på rätt stort spelövertag från vår sida men vi hade väldigt svårt att komma till riktiga giftiga avslut. Visserligen hade vi några bra lägen men skotten gick utanför. I mitten på första springer Therese och Moberg ihop i en kamp om bollen mot en av våra gäster. Bollen rullar ut mot våran vänstra del av straffområdet där MM-skan avlossar ett skott mot öppet mål. Therese hann sånär fram och ta bollen, men nära skjuter ingen kamel, 0-1.

Efter målet var ett gäng planerade byten ilagda. Det tog en stund innan de blev varma i kläderna men sedan bar det av och avslutningen på halvleken var riktigt bra.

I andra halvleken blev jakten på kvittering starkare, vi tryckte på bra och motståndarna hade svårt att komma över mittlinjen. Johanna var den förste som var nära att struta, tyvärr strök bollen utsidan stolpen. En stund senare var det Jenny som fick ett fint läge men avslutet blev lite tamt så målvakten räddade. I samma minut får vi en hörna från vänster. Skogen slår den perfekt och Hanna kommer lika perfekt med sitt huvud och nickar in bollen stenhårt i mål. Nu börjar ett ännu större bollinnehav från oss och chansera med den. I slutet på matchen kunde inte MM stå emot längre. Ett enormt tryck i från vår sida där deras rensningar hela tiden kom till baka lika fort kunde Millan tillslut stressa in ett mål. Nästan direkt efter apspelet får MM en chans som ser ut att gå i mål från min vinkel, turligt nog gick den utanför.

Jag tror våra damer var lite förvånade över att MM gav såpass bra motstånd, framför allt var de nog mest överraskade i deras närkampsspel. Det som var mest positivt idag var att vi kunde etablera sådant tryck i andra halvlek.

1-0-0-1 Millan

3 min. Hörna G-S Orust FC från höger
4 min. Skogen, farligt avslut strax utanför högra stolpen
7 min. MIK/MGoIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
8 min. Sandra, avslut utanför, vänster om målet
9 min. Hörna G-S Orust FC från höger
13 min. Emelie, avslut utanför, vänster om målet
24 min. !!! MÅL 0-1, MIK/MGoIF avslut i mål mellan målvakten och främre stolpen
24 min. Johanna A, avslut utanför, vänster om målet
24 min. BYTE Hanna in - Emelie ut
28 min. Hanna, avslut utanför, höger om målet
30 min. BYTE Julia in - Woody ut
31 min. Hanna, avslut på mål som målvakten lätt tar
34 min. BYTE Annelie in - Moberg ut
35 min. BYTE Jennie in - Catti ut
36 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
44 min. Skogen, avslut på mål som målvakten lätt tar

49 min. Johanna A, farligt avslut, strax utanför
54 min. MIK/MGoIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
55 min. Jennie, avslut på mål som målvakten lätt tar
57 min. Hörna G-S Orust FC från höger
57 min. !!! MÅL 1-1, Hanna nick strax under ribban. Assist: Skogen
59 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
62 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
64 min. Jennie, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
66 min. Johanna A, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
67 min. Skogen, farligt avslut strax utanför vänstar stolpen
67 min. BYTE Woody in - Sandra ut
70 min. BYTE Catti in - Jennie ut
72 min. Johanna A, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
73 min. MIK/MGoIF, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
75 min. BYTE Emeli in - Carro ut
77 min. BYTE Jennie in - Annelie ut
80 min. MIK/MGoIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
80 min. Catti, avslut, över målet
82 min. BYTE Carro in - Andrea ut
84 min. Johanna A, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
85 min. !!! MÅL 2-1, Millan närskott strax inanför högra stolpen. Assist: Catti
86 min. MIK/MGoIF, avslut utanför, vänster om målet
87 min. Catti, avslut utanför, vänster om målet