Dam A div.3

Hamburgsunds IF - Gilleby/Stala Orust FC   0-3 (0-1)

Damerna avslutade med vinst

Så var det dags för avslutning i årets serie efter att haft speluppehåll sedan den 11/9. Att vi skulle bli femma i serien var redan klart, så vi fick hitta lite tändvätska på annat håll. Och det var att fortsätta våra fina resultat efter sommaruppehållet då endast Dalslandslagen besegrat oss.
Vi började med att trycka på från start och hade tre avslut rätt omgående från våra backars fötter. Hemmalaget stack upp ibland med de flesta avsluten var plockpotatis för Marre. Det var väl egentligen bara en gång som hon fick visa vad hon gick för. Det kom på ett friläge som hon som vanligt med ett stort leende räddade.
Vi var nära att ta ledningen många gånger, men det dröjde. När fem minuter kvar av första jublades det mål när Stenhård slog bollen bredvid målvakten. Tyvärr jublades det för tidigt, bollen tog i stolpens insida och la sig tillslut på mållinjen innan den rensades bort. Men målet skulle komma på ett mönster anfall där många GSO spelare var inblandade i. De tre sista var Andrea som slog inlägg till Stenhård som i sin tur pillade fram bollen till en helt fri Irre. Irre kunde iskallt bredsida in bollen i öppet mål.
Efter tio minuter i andra får vi en spelvändning där Irre driver upp bollen. Hon håller i och håller i den till rätt läge kommer. Med millimeter precision slår hon fram den till Josse som får ett friläge och gör 2-0.
Strax efter är det dags igen, åter igen är det Elins känsliga höger är med i spelet. Sedan hon kom tillbaka från sin skada har denna fot varit inblandad i mål i samtliga matcher, antingen som målskytt eller som assist. Denna gång var det assist när hon slår in bollen till Sese som gör sitt sjunde mål i trean för året.
3-0 målet tog musten av hemmalaget, så de hade inte mycket att säga till om resterande delen av matchen.
En stabil seger och laginsats i årets sista match där jag ger plus till samtliga spelare.

0-0-1-1 Linn

1 min. Julia, avslut utanför
2 min. Carro, avslut målvakten räddar
5 min. Hamburgsund, avslut målvakten räddar
6 min. Viktoria, avslut målvakten räddar
7 min. Hamburgsund, friläge, målvakten räddar
8 min. Hörna G-S Orust FC från höger
18 min. Elin, avslut utanför
19 min. Hamburgsund, avslut målvakten räddar
22 min. Josse, avslut målvakten räddar
24 min. Hamburgsund, avslut målvakten räddar
24 min. BYTE Jennie S in - Josse ut
26 min. Jennie S, avslut utanför
27 min. Hamburgsund, avslut utanför
27 min. BYTE Woody in - Carro ut
34 min. BYTE Frida N in - Sese ut
34 min. Jennie S, avslut utanför
34 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
35 min. Andrea, avslut målvakten räddar
35 min. BYTE Josse in - Elin ut
38 min. BYTE Sese in - Linn ut
39 min. Stenhård, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
40 min. Irre, avslut utanför
40 min. Josse, avslut målvakten räddar
45 min. !!! MÅL 1-0, Irre skjuter in bollen mitt i målet. Assist: Stenhård, Andrea

45 min. BYTE Carro in - Viktoria ut
45 min. BYTE Elin in - Stenhård ut
48 min. Jennie S, avslut utanför
51 min. Hörna Hamburgsund från höger
53 min. Hamburgsund, avslut målvakten räddar
55 min. !!! MÅL 2-0, Josse skjuter in bollen vänstra delen av målet. Assist: Irre
57 min. !!! MÅL 3-0, Sese närskott vänstra delen av målet. Assist: Elin
57 min. BYTE Linn in - Frida N ut
58 min. Elin, avslut målvakten räddar
58 min. BYTE Stenhård in - Jennie S ut
63 min. Hörna Hamburgsund från vänster
64 min. Hörna G-S Orust FC från höger
64 min. Josse, avslut målvakten räddar
65 min. Hörna Hamburgsund från höger
68 min. Linn, avslut utanför
68 min. BYTE Viktoria in - Andrea ut
70 min. Hamburgsund, avslut målvakten räddar
75 min. BYTE Jennie S in - Irre ut
75 min. Hörna Hamburgsund från höger
76 min. Josse, avslut utanför
77 min. Hörna G-S Orust FC från höger
78 min. BYTE Andrea in - Julia ut
79 min. BYTE Irre in - Sese ut
79 min. Hamburgsund, avslut utanför
80 min. Irre, avslut utanför
84 min. Josse, avslut utanför
85 min. Hörna Hamburgsund från höger
89 min. Elin, friläge, målvakten räddar