Dam A div.3

Herrestads AIF - Gilleby/Stala Orust FC   1-0 (1-0)

Vi fick ingen luft .....

Nej, det vill sig inte just nu. Vi spelar bra mot topplagen men har inget flyt för tillfället. Bollen rullar hit och dit framför mål, men vi får inte in den. Vi släpper även idag in ett tidigt mål som vi får lida för under hela matchen. I all bedrövelse måste jag berömma tjejerna för den härliga kämparglöd som finns i laget. Åter igen gör vi en grym avslutning på matchen och skapar flera bra lägen att kvittera, det farligaste hade Johanna men tyvärr gick skottet över.
Matchen i övrigt var mycket jämn. När ett lag väl etablerat ett anfall lyckades de behålla trycket ett tag. Trots detta blev det väldigt få giftiga chanser, då båda lagens försvarsspel fungerade bra. Tempot var högt, ibland för högt för att passningarna skulle hitta rätt adress. Men i dom lägena fick vi istället se ett underbart närkampspel.
Klart man är oerhört besviken att gå poänglöst från matchen. Men idag var det så små marginaler att resultatet lika gärna hade varit till vår fördel.
Nu har vi tre matcher kvar innan uppehållet. Fortsätter vi bara att trumma på som vi kan så får vi nog snyggat till tabellen innan vi tar sommarlov.
Just det luften vi inte fick var i bollarna, paffare bollar har jag inte skådat på en fotbollsplan. Tyvärr godkände domaren dom för det var ju bara da......

0 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet
4 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
6 min. Stenhård, avslut utanför, vänster om målet
8 min. !!! MÅL 0-1, HAIF närskott mitt i målet
9 min. Skogen, avslut på mål som målvakten lätt tar
10 min. HAIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
12 min. Irre, avslut på mål som målvakten lätt tar
16 min. Hörna G-S Orust FC från höger
16 min. Johanna A, avslut, över målet
17 min. Josse, farligt avslut strax över ribban
19 min. Hörna HAIF från höger
20 min. HAIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
21 min. HAIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
24 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet
29 min. BYTE Millan in - Johanna A ut
29 min. HAIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
30 min. BYTE Woody in - Andrea ut
31 min. Hörna G-S Orust FC från höger
35 min. Viktoria, avslut utanför, vänster om målet
37 min. Millan, avslut på mål som målvakten lätt tar
44 min. Josse, avslut utanför, höger om målet

51 min. HAIF, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
51 min. Hörna HAIF från vänster
52 min. HAIF, avslut utanför, vänster om målet
54 min. BYTE Andrea in - Carro ut
56 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet
57 min. Millan, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
57 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
60 min. BYTE Sese in - Linn ut
60 min. Josse, avslut på mål som målvakten lätt tar
62 min. BYTE Johanna A in - Stenhård ut
62 min. HAIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
63 min. Hörna G-S Orust FC från höger
64 min. BYTE Stenhård in - Skogen ut
69 min. Hörna HAIF från höger
70 min. HAIF, farligt avslut strax över ribban
70 min. BYTE Carro in - Julia ut
76 min. Hörna HAIF från höger
81 min. BYTE Skogen in - Viktoria ut
81 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
82 min. Hörna G-S Orust FC från höger
83 min. Johanna A, farligt avslut strax över ribban
86 min. HAIF, avslut utanför, höger om målet