F-16 södra

Gilleby/Stala - Stenungsunds IF  6-3 (3-2)

Vinst i seriepremiären F16

Efter en liten tveksam start första kvarten kom spelet sen igång. SIF tog ledningen efter 16 min spel. Med en bra slagen hörna av Frida kunde Lollo kvittera. SIF gav sig inte utan kunde snabbt göra ytterligare ett mål igen. G/S spelade bättre och bättre och kunde börja föra spelet. Karin passade fram till Hanna som kunde kvittera och några minuter senare var det Jennies tur att passa fram till Hanna som satte bollen i mål igen. 3-2 i halvtid.

I andra halvlek satte G/S igång med spelet direkt. Rosita slog en boll fram till Frida som satte 4-2. SIF kom tillbaka och gjorde ytterligare ett mål, men sen var det G/S resten av halvleken. Det blev några närkamper och SIF spelare fick tyvärr lämna planen och vi hoppas att det inte blev några allvarliga skador.
G/S spelade bra passningsspel och Frida fick fram bollen till Hanna som ökade på målen med 5-3. Efter ytterligare en kvart spel passar Lollo fram till Hanna som gör sitt fjärde mål idag. Bra spelat idag tjejer i solsken och med mycket publik.