F-16 södra

Gilleby/Stala - Vallens IF  4-1 (3-0)

Nya poäng till F16

Efter en trevande början av båda lagen och anfall åt båda håll kom spelet sen igång.
G/S hade ett skott rakt i magen på målvakten och sen kom Vallen och kontrade.
Var flera chanser åt båda håll.
Men efter en hörna i 20 min satte Emelie P bollen i mål.

Sen satte G/S fart framåt och efter snyggt uppspel av Rosita fram till Hanna som passade vidare till Lollo som satte 2-0 efter 23 min. Tjejerna gav inte upp och redan i 27 min kom då tredje målet gjort av Irre och framspel av Emelie P.
Vallen kontra och fick till ett skott i stolpen. Men 3-0 i halvtidsvilan.

Lagen började andra halvlek bra, anfall direkt som Vallens duktiga målvakt tog. Vallen tog mer av spelet en stund in i andra men G/S kämpade på bra och tog över mer och mer och vände spelet.
I 51:a minuten gjorde Hanna mål på sin egen retur efter skott på mål. Resten av halvleken var det många chanser och det var bra spel. Vallen kom tillbaka och kontrade och fick en hörna som gick i mål i 68.e min. Bra jobbat för varandra idag.