F-16 södra

Myckleby/Morlanda - Gilleby/Stala  3-2 (2-1)

Förlust för F16 i derbymatchen

Igår var det derby då motståndet var Myckleby/Morlanda. Båda lagen hade en del tjongbollar ibörjan av halvleken men sen började de spela bättre.

Många anfall åt båda håll och G/S fick kämpa på bra idag med mycket hårdare motstånd.
I 23 min fick Frida till ett inlägg fram till Hanna som satte bollen i mål. Men M/M tog över och kunde kvittera redan i 27 min.
M/M spelade mycket bra och hade ett övertag då G/S inte lyckade få spelet att fungera. Lite missar och M/M kunde öka på ledningen i 32:a min. 2-1 i halvtid.

Andra halvlek fortsatte på samma sätt med bra chanser åt båda håll. M/M hade spelet. G/S tjejerna kämpade på men M/M fick till en bra kontring igen och satte 3-1 i 73 min.
G/S kom igen och i slutet av halvleken kunde Hanna passa fram till Lollo som gjorde mål.
Tyvärr hjälpte inte detta idag då M/M var klart det starkaste laget och tog rättvist hem derbysegern.