F-14 södra

Gilleby/Stala - Stenungsunds IF  6-1 (5-0)

Snabbaste målet av F14

Idag var det dags för andra seriematchen för F14. G/S tog emot SIF på Tavlebordsvallen som faktiskt var vindstilla idag.
SIF hade avsparken men G/S tog bollen direkt och gick till anfall i rasande fart och bollen i mål efter 40 sek!!

Sen satte G/S mer press och kunde öka på med ytterligare mål redan i 4 min.
G/S styrde spelet men SIF hade en del chanser. Mer mål blev det och i halvlek stod det 5-0 till G/S.

Andra halvlek började lite trevande men SIF fick till lite kontringar och kunde få in bollen i mål i 41 min. Sen var det väl mer G/S som styrde och hade många skott på mål som SIF målvakten räddade. Slutresultatet blev till slut 6-1. Bra spelat idag tjejer.