Orust FC - IF Viken  1-3 (0-3)

Första halvlek innebar kraftig motvind för Orust både vädermässigt och spelmässigt. Motståndarna Viken var det snabbare laget och tog initiativet. Ett stressat Orust bjöd på många felpass. Det resulterade att Viken gick till vila med 0-3.

Andra startar genast med en målchans från Orust.
Orust tar snabbare beslut och det blir en jämn halvlek. Vinden vrider sig och ger inte Orust samma fördel denna halvlek som gästerna hade i första. Men övertygelsen att det går att vända gav Orust kraft och därmed mod att ta dessa snabbare beslut och passningarna började sitta där de skulle.

Detta visar sig vara knepet mot det kvicka motståndarna. Straff i 84 min. placerar Elin säkert i mål. Jakten på kvittering stannade vid 1-3 men ett bra andra halvlek.

Matchens lirare presenterades av Sunna Schakt. i Orust gick valet till Milly Petersson.