Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


Dam U div.5

Henåns IF - Gilleby/Stala  5-2 (4-1)

Ingen ork mot Henån

Andra matchen för dagen med en timmes mellanrum, blev som väntat en för mycket. Med 13 tjejer borta p.g.a. skador, sjukdomar och distriktlaget fick vi pussla ihop laget så gott det gick. Åtta spelare fick dubbelspela, en del av dem hade bara gjort ett par träningar efter sjukdom, så förutsättningarna kunde väl ha varit bättre. Men det finns inget ont som inte har något gott med sig, Sandra som tänkt att att träna med oss nån dag i veckan fick rycka in redan efter första träningen och debutera i G-S Orust. Vi hade ytterliga en debutant i startelvan och det var Johanna R som äntligen tycks vara fri från skador, båda gjorde mycket bra ifrån sig så länge orkan fanns.

Henån började matchen piggt med några fina anfall, trots det var det vi som gjorde det första målet. På ett inlägg dra Emelie på halvvolley och sätter bollen klockrent ner vi stolproten, ett av de snyggare målen i år. Skit och att det var i eget mål bara, men det är sånt som händer (för andra gången idag, men Woodys i A-laget var inte på närheten så snyggt).

Efter en kvart får Henån bra tryck på oss vilket resulterar i ett vänsterinlägg och mål. Efter det målet ryckte vi upp oss och börja skapa en del och få ordning på spelet. Men det var inte vår dag idag för efter knappa och dryga halvtimman gör hemmalaget både tre och fyra noll.

Tio minuter kvar av första får Skogen till en vänster och reducering.

I andra trycker vi på men i stället för ytterliga en reducering ökar Henån på ledningen på en kontring. Vi försökte att trumma på men det fanns inte mycket ork kvar i benen på våra tjejer. Men vi fick i alla fall in en boll till, Sandra spelade fram Josse som kunde näta in slutresultatet 5-2

Var tar vi för lärdom av denna match? Ja, tjejerna kan nog inte göra mer än dom kunde, det får nog vara vi ledare som får bli lite mera griniga och tvära när matcherna planeras, vi har ju fått några råd i år hur man bär sig åt.

 

         
  Vattie Johanna A  
  Sandra  
Johanna R       Jennie
  Millan Skogen  

Sanna

Andrea

Emelie

  Jessie
       
         

Avb: Linda, Sese, Mia, Josse, Ellen

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

4'

1-0

självmål

15'

2-0

27'

3-0

32'

4-0

34'

4-1

Skogen

Josse

51'

5-1

69'

5-2

Josse

Sanna

Krister  23-08-2009


   kommande matcher och övriga resultat