Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat

Dam U div.5

Gilleby/Stala - Bullarens GOIF  4-0 (2-0)

Skönlir gav seger

Det var inte bara vädret som var stålande när vi tog emot Bullaren hemma på Lövängen. Spelet glänste ännu mer. Med kyligt spel i backlinjen, härliga spelvändningar och fint kortpassningsspel luckrade våra damer upp motståndarna gång på gång idag. Första halvlek var Carro den tongivande i G-S, hon serverades med många fina passningar från vårt mittfällt. Och att det var hon som var inblandat i våra båda mål i första halvlek var inte helt oväntat. Första målet kom på ett otroligt vackert anfall. Bollen gick ut till Carro, i precis rätt läget måttar hon ett inlägg rakt på Stenhårds panna och i mål. Tvåan gjorde Carro själv, efter att fått en boll av Millan rundar hon deras försvar och med ett skott i ribbans underkant och i huvudet på en back går bollen i mål.

I andra halvlek hade vi breddat spelet en aning, nu fick t.o.m. Moberg va med. Dominansen på Carros sida var inte lika markant utan spelat var mycket bättre fördelat. Tyvärr missade jag vårt 3-0 mål som Cattis gjorde och Sanna spelade fram till, men det var tydligen snyggt. Fyran missade jag inte, och det är jag glad för. Moberg spelar fram till Carra som får till ett härligt skott snett utanför straffområdet. Där jag står ser jag den härliga banan på bollen som bara suger sig in i bortre krysset, ett underbart vackert mål.

Vi borde nog gjort ett gäng med baljor till men avsluten var inte de bästa ibland. Men skapar man inget kan man ju heller inte missa så man får ju se det positiva i det istället. Vi hade många bra spelare på plan idag, alla från backlinjen till anfallet spelade otroligt bra. Skall väl inte klaga på Hannas insatts i heller, blixtinkallad och en ”nolla” i protokollet är ju klart godkänt.

Vi hade en debutant i G-S idag, nämligen Lisa Falk som flyttat ut till Varekil från Kungälv. En härlig injektion som vi kommer få mycket glädje av.