Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat

Dam U tr

FC Stenungsund IF - Gilleby/Stala  2-2 (0-2)

Damerna fick lika på konstgräset

Äntligen var första träningsmatchen igång. Kanon förhållande på SIF´s nya konstgräsplan. Början var lite trevande ifrån båda lagen med vi tog initiativet och spelade periodvis riktigt bra=vårt spel. Det tog till sista kvarten innan Cecilia slog in första efter assist av Malin S. Några minuter innan halvlek gick Josse igenom på egen hand och satte 0-2. I andra halvlek fick SIF några vassa chanser och efter en genomlöpning fick de en straff som reducerade till 1-2. Båda lagen hade flera bra avslut men SIF jämnade till sist till 2-2. En bra träningsmatch med för oss ovant underlag, men inte så länge till!