F-14 Gothia Cup

Triangelns IK - Gilleby/Stala  3-0 (0-0)

Förlust mot ett mycket bra lag

Det här blev en för svår match för våra tjejer. Men med lite/mycket flyt kunde det gått vägen ändå. I första halvlek skapade vi några bra lägen som kunde med lite tur rullat in. TIK var annars det laget som hade det mesta av spelet och skapade flest chanser. Oavgjort i halvlek får vi vara nöjda med.

I andra kunde vi inte stå emot längre. 1-0 kom på ett skott/lobb över Lisa efter en hörna. Tvåan missade jag och 3-0 på ett friläge.

Detta var en rättvis seger, men det ser mycket bra ut för fortsättningen för våra tjejer. Detta härliga gäng ser nog till att vinna nästa match och gå till A-slutspel.