Orust FC - Rävåsens IK  1-6 (1-4)

Ingen bonuspoäng idag heller

Redan i första anfallet var vi så när att ta ledningen men den lilla turen fanns där inte. Men det är väl där det skiljer sig mellan topplagen och övriga lag. De har den lilla extra kylan och skärpan när målchanserna dyker upp. För de tar vara på det som ges, här några exempel.

En lite för lös bakåtpass och Miccan rensar på deras skyttedrottning som från en snäv vinkel rulla in bollen i öppet mål. En snedträff i ett uppspel till deras spelare, en snabb passning till in i mitten till en fri spelare som vänder upp från 25 meter och skjuter i mål. Deras tredje mål, åter igen ett halvbra bakåtpass som Miccan är tvungen att ta till stödjebenet för att slå bort. Ingen bra träff och till en motståndare som skottlobbar över en till bakåt springande Miccan.

Skall sanningen fram så satte de inte alla självklara lägen heller. Miccan limmade bl.a. en straff, gjorde några härliga dubbelräddningar där man redan var på väg att notera mål. Allt detta i andra halvlek.

Förutom det ovannämnda gör vi en bra match. Skapar några riktigt bra lägen. Vem minns inte Sparvens fina uppsnurrning och passet till Karin som vänder upp och bara skall placera in bollen, tyvärr gör målisen en tokräddning. Sen har vi matchens höjdpunkt då Carro slår en hörna, Karin kommer med fart och nickar in bollen stenhårt i krysset. Ett klassmål i den högre skolan.

Kul att se att vi kan matcha topplagen spelmässigt, i andra halvlek var det säkert 60-40 i spelinnehav till oss. Kan vi bara minimera våra misstag nästa match mot Lidköping, så kanske vi kan ta nån bonus poäng.

4 min. Rävåsen, avslut utanför, vänster om målet
5 min. HÖRNA höger
7 min. !!! MÅL 0-1, Rävåsen slår in en retur strax innanför högra stolpen
14 min. HÖRNA vänster
15 min. !!! MÅL 0-2, Rävåsen långskott vänstra delen av målet
16 min. Karin F, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
16 min. HÖRNA höger
16 min. !!! MÅL 1-2, Karin F. Assist: Carro O
19 min. !!! MÅL 1-3, Rävåsen långskott mitt i målet
22 min. Felicia S, avslut utanför, höger om målet
27 min. Rävåsen, avslut utanför, vänster om målet
27 min. Rävåsen, avslut på mål som målvakten tar lätt
29 min. HÖRNA höger
30 min. Sparven, farligt avslut strax över ribban
32 min. !!! MÅL 1-4, Rävåsen friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen
41 min. HÖRNA höger
41 min. Rävåsen, avslut utanför, vänster om målet

ANDRA HALVLEK, minut för minut
46 min. HÖRNA vänster
47 min. Carro O, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
49 min. VARNING Michaela
49 min. Rävåsen, STRAFF, målvakten räddar
51 min. Felicia S, avslut utanför, höger om målet
59 min. Rävåsen, avslut på mål som målvakten tar lätt
61 min. Maja V, avslut på mål som målvakten tar lätt
62 min. Rävåsen, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
62 min. Rävåsen, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
63 min. BYTE Stenman in - Maja V ut
64 min. !!! MÅL 1-5, Rävåsen närskott strax innanför vänstra stolpen
65 min. Rävåsen, avslut, över målet
68 min. Rävåsen, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
70 min. HÖRNA vänster
71 min. Rävåsen, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
71 min. Karin F, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
72 min. !!! MÅL 1-6, Rävåsen skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen
73 min. BYTE Cornelia H in - Linda N ut
76 min. BYTE Olivia K in - Felicia S ut
77 min. HÖRNA höger
78 min. Annelie A, avslut på mål som målvakten tar lätt
86 min. Sparven, avslut på mål som målvakten tar lätt
87 min. Rävåsen, avslut på mål som målvakten tar lätt
88 min. Stenman, avslut på mål som målvakten tar lätt
89 min. Rävåsen, avslut på mål som målvakten tar lätt