Rävåsens IK - Orust FC  4-0 (3-0)

Idag gick det undan

Vi började fantastiskt bra första fem och hemmalaget såg faktiskt lite skraja ut. Sen fick de några spelvändningar mot oss som ställde till det. Det blev en aning oroligt i laget samtidigt som Rävåsen börja hitta sitt spel. I nionde minuten blir det ett missförstånd och vips var det 1-0 till hemmalaget. Lite senare small det till igen. Och i sjuttonde kom trean på straff. Hade det inte varit för Lollos storspel i mål hade siffrorna varit betydligt högre. I slutet i halvleken får vi en kanonchans att reducera. Karin rycker sig loss på högerkanten, slår ett perfekt inlägg till Sparven som skickar bollen i ribbans undersida ner på mållinjen och ut. Sparven och domaren hade tyvärr inte samma åsikt var bollen studsade. Hon var bombsäker på att bollen var ett par decimeter innanför mållinjen, detta påtalades och Sparven fick en varning som svar. Surt vi hade verkligen behövt ett mål i det läget.

Även om Rävåsen var det klart bättre laget i första så fanns ändå hoppet att andra halvlek skulle bli bättre. Hoppet sänktes ganska snart, då vi slarvar med bollen i uppspelsfasen så en Karlskogabo kom ren med Lollo och satte spiken i kistan till 4-0. Vi gör en klart bättre andrahalvlek i defensivspelet på bekostnad av offensiven. Endast ett fåtal gånger kom vi upp och hotade de.

Vi får ta detta som en läroförlust. Nu vet vi att tröskeln i närkampsspelet ligger betydligt högre än i div.2. Idag small det rejält plus en hel del tjuvnyp som inte syntes. Bara att ta lärdom och bättra på balansen i det spelet.

Bäste spelare hos oss var Lollo utan konkurrens.

0 min. Sparven, avslut som blockas av motståndare
0 min. Karin F, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
3 min. Rävåsen, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
3 min. Rävåsen, avslut utanför, vänster om målet
5 min. Rävåsen, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
5 min. HÖRNA vänster
5 min. Rävåsen, avslut utanför, höger om målet
9 min. !!! MÅL 0-1, Rävåsen skjuter in bollen vänstra delen av målet
11 min. HÖRNA höger
12 min. !!! MÅL 0-2, Rävåsen närskott strax under ribban
14 min. Rävåsen, avslut på mål som målvakten tar lätt
15 min. VARNING Rävåsen
16 min. !!! MÅL 0-3, Rävåsen straff vänstra delen av målet
18 min. Rävåsen, avslut på mål som målvakten tar lätt
19 min. Rävåsen, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
20 min. Rävåsen, avslut utanför, vänster om målet
21 min. Annelie A, avslut på mål som målvakten tar lätt
23 min. Hanna O, avslut utanför, höger om målet
24 min. HÖRNA vänster
24 min. Rävåsen, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
24 min. Rävåsen, avslut utanför, vänster om målet
30 min. HÖRNA höger
33 min. HÖRNA höger
33 min. Rävåsen, avslut, över målet
35 min. Rävåsen, avslut i högra krysset, målvakten räddar
35 min. HÖRNA höger
36 min. HÖRNA höger
36 min. Rävåsen, farligt avslut strax över ribban
38 min. Sparven, avslut i ribban
38 min. VARNING Sparven
41 min. Karin F, farligt avslut strax över ribban

ANDRA HALVLEK, minut för minut
45 min. BYTE Olivia K in - Rosita M ut
49 min. !!! MÅL 0-4, Rävåsen närskott vänstra delen av målet
50 min. Rävåsen, avslut på mål som målvakten tar lätt
51 min. HÖRNA vänster
52 min. VARNING Rävåsen
52 min. HÖRNA höger
53 min. Rävåsen, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
57 min. Linda N, farligt avslut strax utanför högra stolpen
60 min. Rävåsen, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
60 min. HÖRNA höger
64 min. Rävåsen, avslut utanför, vänster om målet
65 min. BYTE Cecilia E in - Felicia S ut
76 min. Rävåsen, avslut, över målet
77 min. Karin F, avslut på mål som målvakten tar lätt
85 min. BYTE Maja V in - Maja B ut
92 min. Rävåsen, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)