G-S Orust FC - Herrestads AIF  10-1 (3-0)

Maja V. var förkyld. Filippa och Linnea var tillbaka från skador.
Så vi visste inte riktigt hur det skulle gå.
Så därför är det bara att lyfta på hatten och tacka för en grym insats! Ni är helt super!
En fantastisk inramning på Lövängen. In tågade lagen hand i hand med f.05/06. Alla spelare presenterades och nationalsången sjöngs. Vet inte om det var därför som vi inte riktigt kom igång för det tog ett tag.
Herrestad var taggade och var 1:st på bollen.Vi klev inte riktigt in i närkamperna. Men allteftersom så tryckte vi till o vann boll. Vi började rulla boll och hitta varandra. Rosita fördelade bollen ut till ytterback som hittade en mittfältare eller anfallare. Många snygga kombinationer visades upp och publiken njöt i solskenet. Men det dröjde till 33:e minuten innan målet kom. Maja V. kom in och skulle köra en kvart men så hon sprang på högerkanten. Hon pressade fram en hörna och det har ju blivit vår specialitet. Det är bra att träna på hörnor!
1-0 kom på en hörna från Joanna som Karin kom på bortre och passade till Linn.
2-0 även den på hörna från Joanna som Karin sköt in direkt.
3-0 kommer Karin runt HAIF på högersidan och passar snyggt bort till Olivia som kommer från sin Vänsterytterposition.

Vi snackar om att fortsätta kliva in i närkamperna och rulla boll.
4-0 slår Linn en macka genom deras backar och hittar Karin som gör mål.
Tyvärr få Rosita sitt 2:a gula kort. Hårt dömt tycker jag .
Det blev lite skakigt och de gör 4-1.
Vi ändrar om i defensiven för vi var alldeles för offensiva.
Men detta är också nyttigt för det kan hända igen.
Ni tog till er de nya rollerna perfekt och sedan rann siffrorna iväg.
5-1 Olivia och Linn tar en maxlöpning och då går det fort. Olivia passar till Linn som gör mål.
6-1 Linn passar Karin
7-1 Linn pass till Felicia som skjuter ett långskott över målvakten o blir så glad.
8-1 Filippa inlägg till Linn.
9-1 Karin hittar Olivia snett inåt bakåt.
10-1 Linn hittar Karin som bombar in ett skott intill stolpen.

Det är kul att vi gör så många mål. Men vår styrka är att så många gör mål. 10 st. spelare har bidragit till våra 19 mål.
Vill även ge kred. till Lollo som matchas hårt och skall hålla fokus i 90 minuter även att hon stundtals inte har något att göra. Vi gläds åt vår defensiv där Rosita och Felicia var nya tillsammans. Lisa och Filippa har hittat sina positioner.

Vi får nu vila till den 21/6 då vi spelar mot Valbo borta.