Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat

Dam U

Gilleby/Stala - Lysekils FF  0-1 (0-0)

Ibland är det inte rättvist

Ibland går det inte som man tänkt sig. Med ett massivt spelövertag och 21-3 i avslut borde vi nog kunnat avgöra och vinna denna match.

Första kvarten hade vi svårt att komma till skott men sedan släppte det. Med x-antal frilägen mot gästernas mål lyckades vi inte få in bollen i nätet. Antingen gick avsluten på målvakten, utanför eller var förlösa. De få gånger Lysekil gick till anfall kunde vår backlinje ta hand om bollen eller Vicky gå ut och döda kontringarna.

Andra halvlek började som första sluta. Vi tryckte på men hade svårt att få till det mot LFF:s köttmur som ibland bestod av elva spelare innanför deras straffområde. I 62:e minuten får Lysekil till en kontring. Med ett perfekt inlägg från höger, letar sig bollen fram till en fri spelare som kan slå in bollen i mål bakom en chanslös Vicky. Gästernas enda avslut i andra halvlek och det enda på mål i matchen förövrigt. Vi fortsätter att trycka på och skapar några riktigt bra avslut. Hanna är den spelare som är hetast och skapar chanser från de mest omöjliga lägen. Den snyggaste var nicken på en hörna som smet strax utanför. Den sista kvarten tilltar motvinden och deras långbollar blir ännu längre. På så sätt orkade de lyfta upp spelet och vi fick svårt att få till några vettiga avslut.

Alla gjorde idag en kämparmatch mot ett starkt defensivt lag. Hanna var den spelare som skapade mest och bäst idag. Mittfältet liksom backlinjen var alla bra som vanligt.Dagens svåraste uppgift hade Vicky. Att få röra bollen så lite och ändå göra allt rätt är beundransvärt, målet var inget att göra nå´t åt.