Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


Dam U

Gilleby/Stala - Stenungsunds IF  5-1 (3-1)

Stort spelövertag och vinst

Med ett starkt U-lag på benen hade gästerna inte mycket att säga till om. Tackvare att F-16 spelade samtidigt och att vi fick så många återbud till gårdagens A-lagsmatch var laguttagningen ganska naturlig. Vi fick ta dom som inte spelade plus några till. Vicky var tillbaka mellan stolparna, våra andra som stått i mål, Jessie, Erika och Hanna spelade ute. Sarah som varit borta en längre tid var med i gänget igen och hejade på.

Catti var den spelare som var hetast från start, fyra fina lägen och avslut redan de tio första minuterna, tyvärr utan resultat. Ca: tjugo minuter in i matchen får Maja en djupledsboll från Josse. Jag tror inte någon på plan hade hunnit bollen förutom Maja, när hon dessutom får till ett perfekt avslut över målvakten blir det ju inte sämre. Vart andra mål var signerat Josse, hon tar ner en utspark från målvakten. Drar iväg ett långskott/lobb över målisen och i mål. I 35 minuten gjorde vårt ”andra kedja” mål. Hanna spelar fram Milla som trycker sig fram och gör 3-0. SIF reducerade ganska omgående även detta målet kom på en lyftning över målvakten, inte mycket att göra av Vicky.

Om första halvlek var lugn för Vicky hade hon inte mer att göra i andra. Jag noterade bara ett skott för gästerna och det gick utanför. En kvart in i halvleken kunde Carra göra mål på ett kanonskott. Från en snäv vinkel drar hon bollen upp i nättaket, Tina levererade den öppnande framspelningen. Tio minuter kvar av matchen får vi en frispark. Erika lägger in den i boxen där Catti finns, hon får på en tå på bollen som retfullt går mellan målvaktens ben och in. Målet blev slutresultatet, 5-1.

Vi gör fem mål idag ändå är jag mest nöjd med försvarsspelet. Woody dirigerade backlinjen och sopade rent i bästa Andrea stil.

 

         
  Catti Maja  
  Josse  
Mia       CarrA
  Jenny Tina  

Erika

Woody

Nettan

  Vicky
       
         

Avb: Hanna, Millan, Jessie

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

21'

1-0

Maja

Josse

22'

byte Jessie > Mia

29'

2-0

Josse

33'

byte Hanna > Maja

33'

byte Millan > Catti

35'

3-0

Millan

Hanna

37'

3-1

45'

byte Mia > Jessie

59'

byte Maja > Hanna

61'

4-1

Carra

Tina

69'

byte Catti > Jenny

74'

byte Jessie > Carra

81'

5-1

Catti

Erika

Krister  01-06-2008


   kommande matcher och övriga resultat