Kroppefjälls IF - Gilleby/Stala  2-1 (2.1)

KIF vann värmeslaget

Jämmer och elände, så det kan bli. Problemen började redan under veckan då en hel drös med spelare tackade nej p.g.a. olika anledningar. Hur som helst fick vi ihop ett kanongäng som reste till Dalsland. Elin, Hanna och Anna från F-16 fick tack vare detta göra A-lags debut. En helt godkänt debut för övrigt, så det var säkert inte sista matchen i år vi ser dom i den svarta dressen.

Vi förde spelet den mesta tiden av matchen men hade väldigt svårt att komma till bra avslut. Och när 1-0 till hemmalaget kom kändes det inte rättvist. När de dessutom får in 2-0 i slutet av första var det inte kul. Tur för oss kunde vi reducera i slutminuten genom Josse.

Med bara 2-1 i baken var det här ingen omöjlighet att vända. Tyvärr var det en sådan här match som vi inte kom rätt i. Avsluten gick antingen långt utanför eller på målvakten. Tillslut tog också värmen ut sin rätt, så den sista slutforceringen uteblev.

Rättvist eller inte, vi förlorade tackvare att vi gjorde mindre mål än vi släppte in, då är det väldigt svårt att få till en seger.