Ljungskile SK - Gilleby IF/Stala IF  1-4 (0-1)

Denna kyliga söndag for vi till Starke Arvid för att känna
på LSK.
Vi startade lite sömnigt men ändå stabilt.
Och redan i elfte minuten fick vi en straff som Ida tyvärr slog strax över.
Men vad gör det när hon en kvart senare sätter dagens första så att vi kunde gå till paus med 0-1.
I andra fortsatte våra målchanser och strax såg Hanna till att utöka vår ledning.
Målchanserna fortsatte regelbundet och det kändes mycket tryggt att stå vid sidan som ledare.
20 minuter in i andra var det dags för Ida som vaket såg att deras målvakt var lite väl långt ut och detta utnyttjar hon mycket snyggt med ett långskott strax under ribban.
Nu kom en liten period som vi slappnar av och med lite oreda i vårt försvar reducerar
hemmalaget till 1-3.
Men nu kommer en av matchens höjdpunkter när Anna J får ett inlägg vid bortre stolpen
som hon helt kallt slår välplacerat upp i nättaket.