F-14

G-S Orust FC - Stångenäs AIS  4-1 (1-0)

Starka i slutet!

En jämn 1:a halvlek där Stångenäs stod upp bra. Vi hade tur när de sköt i ribban och ut. En förälder skojade efter matchen och ville kontrolllmäta höjden på målet.
Vi hade en massa skott utifrån men ingen gick in. Men i sista minuten gör Lollo 1-0
på ett långskott som smiter in vid stolpen.
I andra får Stångenäs straff som Johanna nästan tar.
Men det känns ändå lugnt för vi spelar riktigt bra fotboll. Alla gör jobbet och då kommer chanserna. Vi kommer runt på högerkanten o in i straffområdet o Passning snett inåt bakåt så Nanna får öppet mål.
Nanna har. Som vana att göra 2 mål så och idag.
Jenny sprang även idag ifrån sin motståndare och rullade in bollen.

Alla i laget får beröm för er insats. Alla har nu ansvar för sin roll. Det är svårt för motståndarna att möta oss när alla gör jobbet.
Vi är starka och tuffa. Det känns som vi orkar hela matchen.

Domaren gav oss beröm för att vi är tuffa men spelar juste. Vi är inga gnällspikar!

Kul idag att Johanna stod i målet. Lugnt o säkert som gav backarna lugn.