Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat

Gilleby/Stala - Stenungsunds IF  2-2 (2-0)

En svag andrahalvlek och tappade poäng

Vi började som vanligt väldigt avvaktande. Men perioden var inte så länge idag. Redan efter sju minuter har Josse en dubbelchans som var nära att resultera. I 13:e minuten spräcker Millan nollan när hon blir frispelad av Malin. Vi hade ett knappt övertag resterande delen av halvleken och får in ytterliga ett mål i slutminuten genom en underbar lobb av Josse.

Andra halvlek vill jag helst glömma, vårat spel föll ihop totalt i samband med att motvinden ökade. Stenungsundskorna pressade på och skapade den ena farligheten efter den andra. Tur för oss att Erika storspelade i målet. I 12:e minuten får hon dock ge vika när SIF får till en spelvändning och ett avslut som heter duga. Ett stenhårt skott från vänsterkanten blev för svår. Efter målet flyttade SIF upp ännu mer folk och kunde fortsätta att skapa chanser. När tio minuter kvar tar dom tag i bollen efter en utspark. Ett välplacerat avslut på ett friläge ger kvittering och 2-2.

Jag vet inte om gästerna var nöjda eller om det var våra tjejer som vaknade till liv efter målet. Helt plötsligt var det en annan match med ett antal farliga lägen för oss. I matchens slutskede skulle vi nog ha haft en straff när Jenny blev fasthållen av deras målvakt som fick ett totalt hjärnsläpp. Tur för henna att domaren inte var vaken vid detta tillfälle.