Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


F-14

G-S Orust FC - Bullarens/Tanums  9-0 (4-0)

Härligt avslut på våren!

Vi avslutar vårsäsongen med match mot Bullaren/Tanum som var det första 11-mannalaget vi spelat mot ever. Då fick vi storstryk, nu fick vi revange. Då upplevde vi Bullaren/Tanum-spelarna som väldigt stora, nu hade de krymt eller också hade vi vuxit. Hur som helst tar vi kommandot direkt i matchen. Vi får till ett väldigt fint passningsspel smack smack smack, bollen far fram mellan Orustfötterna. Efter 15 minuter leder vi med 4-0. Publiken jublar! Idag har vi lånat in Nanna, Lisa L och Matilda S från div.1-laget. De gör oss trygga, vi vågar tro på oss själva och vågar utmana motståndarna. Men laget bestod av 15 spelare och tjejerna har gjort enorma framsteg.
Vår backlinje spelar oklanderligt, bryter anfallen, spelar ut på kanten lugnt och fint, ingen stress. Hörde av en säker källa att vår kära målvakt, Elin, dansade för sig själv i målet. "En lugn dag på jobbet" Hon är HÄRLIG!
Mittfältarna jobbar på, bryter motståndarnas anfall innan det börjat. Är först på utsparkar, vinner dueller, springer, springer, springer. Matar våra anfallare med diverse olika löpbollar och smörpassningar.
Våra anfallare jobbar enormt. Otaliga gånger kommer vi fria och utmanar målvakten som hade en mycket svettig dag. Vi sätter hela 9 bollar i nätet idag. Av dessa tror jag Nanna smällde in 6 st, hon hade ätit tårta innan matchen = vinnande koncept!
Målgörare idag var NANNA, Lollo, Maja och Vera. Alla spelare, även backarna gjorde assister idag! Alla är med beröm godkända! Och inte ett öga är torrt!
Vi kom 2:a i serien! Det trodde vi inte efter de två första matchen i våras men så bra det blev! Knopparna har slagit ut i full blom! Nu hoppas vi på en underbar höst! Oj då, det lät inte bra med höst redan, först tar vi sommaruppehåll!
Vi tackar domaren, Irvina, för idag. Hon är den bästa domaren vi haft under säsongen! Hon sprang lika mycket som spelarna, blåste ordentligt i pipan och pekade med HELA armen! Tack Irre!
Vi tackar publiken, igår var den stor! Tack för att ni stöttar spelare och ledare!

 

         
  Louise/Nanna  
  Ebba H Maja V Frida D  
     
  Matilda S  

Michelle

Lisa L/Miranda

Liza S

  Elin
       
         

Avb: Ebba S, Vera, Emma S, Olivia

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

'

R :)  17-06-2013


   kommande matcher och övriga resultat