F-14

G-S Orust FC - Herrestads AIF  2-2 (0-2)

FOKUS!!!

Vi börjar 1:a halvlek något svajigt. Vi har svårt att ta markering, Haif anfaller med hela laget gång på gång. Vi blir stressade och börjar tjonga bollen, Haif tar ledningen efter 7 min och inte långt efter det står det 0-2. Åhhhh nej, tänkte vi på kanten... INTE!!!
Vi gör ett par förändringar på mitten och på backlinjen och vips hände något! Vi börjar ta för oss, backarna tar markering, tuffar till sig och stiger in i närkamperna, ena benet före det andra. Vi kommer ut på kanterna och börjar anfalla! Mittspelarna fördelar bollar och är först på utsparkarna. Anfallarna springer i luckor och vi är så nära att göra mål flera gånger.
I halvleksvilan pratar vi om FOKUS på matchen, att bestämma sig för att NU tar vi detta! Och så blir det! Vi tar tag om matchen! Vårt 1:a mål kommer på ett skott 40 meter från mål av Michelle! Våga skjuta, det ger utdelning!
2:a målet kommer från en hörna som Frida lägger. Lollo smackar bollen i mål! Härligt!
Haif hade också farligheter mot oss, det ska vi inte förneka men dessa styrde vi undan.
Så bra det blev! Vi lär oss spelet, vi hittar positioner, vi tuffar till oss, hjälper varandra och passningarna får rätt adress. Tempot har ökat för alla spelarna. Detta är sååå häftigt för oss ledare! (Nu får jag en tår i ögat) men vi fick gåshud allihop! Så bra det blev! Vi spelade fotboll!
NU KÖR VI! Nästa match mot... Aj då Heerestad igen! Nu vänder serien!