F-14

Bullarens GOIF /Tanums IF - G-S Orust FC  6-2 (3-1)

Första seriematchen avklarad

Vi vill börja med att tacka de blixtinkallade spelarna Carolina Roth, Mathilda Öbom och Emelia Frykberg som ställde upp för oss med kort varsel.
Detta var 2:a matchen för oss på stor plan, offside tar lång tid att lära sig. Det var försiktigt 1:a kvarten. Vi klev inte in i närkamperna, antagligen för att vi mötte så pass mycket större tjejer än oss. Deras 17-åringar var rätt "bigga", eller hur, Jenny? Efter ett tag fick vi tag i matchen och kom runt på kanterna, men vi fick inte dit bollen. Bollen låg på deras mållinje och dansade och vi hade även ribbskott och frilägen. Bullarn/Tanums anfallare kom igenom vårt försvar och satte sina frilägen. Detta var den stora skillnaden! Ett kämpamål gjorde vi denna halvlek genom Caroline Roth.
3-1 i paus kändes inte ointagligt så vi peppade varandra att kämpade vidare. Får vi 3-2 kommer de bli nervösa... Tyvärr blev det 4-1, men så gjorde Frida 4-2 och hoppet tändes. Vi lyckades inte och slutresultatet blev 6-2. Inte rättvist men bollen är rund!
Positivt i denna match är: Vi gjorde 2 mål! Vi spelade fin fotboll! Vi kämpade! Vi skrattade!
Att tänka på:
Tuffa till oss! Matchen börjar när domaren blåser i pipan! Snacka mer! Ta ansvar!