Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


Dam A

Herrestads AIF - Gilleby/Stala  2-1 (1-1)

Sur förlust i perimären. Nu med ref.

Det blev en tuff match i premiären för våra damer. Vi hade svårt att komma in i matchen, men efter ca: tio minuter var vi på G. Josse hade flera bra djupledslöpningar men blev hårt tagen av Herrestadsförsvaret så de vassa chanserna uteblev. Mia och Jenny hade ett par bra avslut, dock utan resultat. Vi hade spelet större delen av halvleken fast skapade alldeles för dåligt med giftiga avslut. Hemmalaget vann tyvärr för många närkamper för att man skall vara nöjd, deras hörnor var farliga varje gång. Så det var inte så konstigt att målet kom till efter en hörna. Målet kom på hörnas andra våg där vi missade markeringen totalt på bortre delen av strafforådet. Helt fri kunde en HAIF:are i lugn och ro lägga in bollen bakom en ensam Jessie. I slutminuten av första har vi ett massivt tryck som äntligen ger utdelning. Efter ett antal försök till rensning av hemmalaget startar vi hela tiden nytt anfall. En av rensningarna går till Malin som slår in bollen i boxen där en framstörtande Milla drar målvakten och lägger in den i öppet mål.
I Andra halvlek får vi en olycklig start. Herrestad får redan efter fem minuter ta ledningen på ett inkast. Bollen stuttsar över vår backlinje och i andra läget är vi alldeles för snälla för att få bort bollen så de kan göra 2-1. Efter målet tappar vi lite av spelet men kommer snabbt igen och skapar några jätte lägen. Det första var av Millan (tror jag) där dom kan slå bort bollen på mållinjen. Sedan hade Millan ett friläge som målvakten räddar. Josse hade en nick, även här gjorde målisen en kanonräddning. Plus några lägen till som hade gått in med en ”normal” målvakt. I vår ivran att få till ett kvitteringsmål ändrar vi om i laget när en kvart återstår för att få ännu mer tryck. Detta gav inte den effekten vi ville utan snarare tvärt om. HAIF kunde med sina kvicka forwards skapa sju avslut sista kvarten var av två om dom borde varit mål om inte Jessie hade räddat oss.
Det känns surt att åka hem utan att få med sig minst en pinne när matchen ser ut som den gör. Herrestad vinner idag, mycket p.g.a. bättre och framför allt, mycket tuffare närkampsspel. De la sig precis under den höga nivå som domaren tillät.

avslut
HAIF - G/S
i mål 2-1
på 9-8
utanför 5-5
totalt 16-14

G/S avslut
i-på-ut-tot
Emilia 1 4 1 5
Josse 0 1 2 3
Frida 0 1 0 1
Ida 0 1 0 1
Jenny P 0 1 0 1
Carro O 0 0 1 1
Mia 0 0 1 1



 

         
  Josse Hanna  
  Ellen  
Mia       CarrO
  Ida Jenny  

Frida

Andrea

Malin

  Jessie
       
         

Avb: Ulle, Erika, Millan

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

34'

Emila <- -> Hanna

36'

1-0

44'

1-1

Millan

Malin

45'

Ulle <- -> CarrO

45'

Erika <- -> Mia

50'

1-2

65'

CarrO <- -> Erika

72'

Hanna <- -> Jenny

82'

Erika <- -> CarrO

Krister  10-05-2008


   kommande matcher och övriga resultat