Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

F-14

Gilleby/Stala - Stenungsunds IF 2  3-1 (1-0)

Sol och seger

Vårens första hemmamatch på Lövängen var mot Stenungsund. Solen sken och det var ett riktigt bra supporter väder.
I denna match så var det gasen i botten med en gång från våra tjejer. Stenungsundarna var knappt över på vår planhalva de första 10 minutrarna. Och helt välförtjänt så kom det första målet för oss. 1-0 stod sig halvleken ut.
I den andra halvlek så bytte vi målvakt,Lisa L in istället för Lisa W-K. Det var inget skönlir från någon sida men det var vi som hade de farligaste chansern och inte helt oväntat så gjorde vi 2-0 samt lite senare 3-0. Som tröst denna soliga dag så fick SIF tjejerna in en boll i vårt mål denna eftermiddag.
Tjejerna kämpade bra denna dag och det gav utdelning på detta slit.
Forsätt så här och det blir en go våromgång.