Dam U

Grohed/Ljungskile - G-S Orust FC  2-4 (0-0)

Skön vinst.......

Första halvlek var bara Orust, var lite frustrerande att bollen inte ville in i mål, mycket p g a deras duktiga målvakt. Vi låg på i stort sett hela halvleken och de få gånger som Grohed/LSK kom över så var våra backar där och bröt eller Mathilda i målet som räddade.

Andra var lite mer jämn, Grohed/LSK kom igenom och det var de som fick gjort första målet, inte rättvist tyckte vi men så är det. Hanna S slår ett fint pass till Jennie som säkert sätter 1-1, kändes skönt, strax efter kommer Sara och Jennie i anfall och Jennie lägger in bollen i mål, vi leder men strax efter kunde Grohed/LSK kvittera igen.

Grohed/LSK pressar på bra men det blir ändå Orust som går
segrande ur denna kamp, vi pressar på och till slut sätter Elin och Lina de två sista målen. En skön vinst idag. Hela laget kämpar på och gör en bra match idag. Vi tackar även Janne som var med som extra ledare idag.