G-S Orust FC - Stenungsunds IF   3-3 (3-1)

Matchen började lite trögt och redan i första spelminuten gör SIF första målet.
Ett rekord i felpass och dåliga mottagningar men av någon anledning gör G-S ändå
Tre mål i första halvleken.
Sandberg som med sin snabbhet och goa bollkoll sätter de två första lugn och behärskat.
Det tredje är ett välplacerat lågt skott av Stengårds.
I andra halvlek spelar G-S ett mycket bättre spel med självförtroende och riktiga passningar.
Men tro inte att man fick betalt för detta, Nej ett stort antal skott i stolpar och strax över.
SIF däremot sätter sina chanser och kom in i matchen de både reducerade och kvitterade.
De sista 10 minuterna var spel på ett mål och våra tjejer radade upp flera fina chanser utan
Att få betalt för detta.
Matchen slutade 3-3 och det känns surt och som en förlust för våra tjejer var värda alla 3 poängen idag.