Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


Dam U

Gilleby/Stala - Bullarens GOIF  5-0 (2-0)

Hattrick i mål och ass

Efter som vi inte har något div.4 match förrän den 9:e maj var vi tvungna att rasta våra A-lagspelare. Det var väl kanske inte det sjystaste draget mot Bullaren. Men vad gör man när lottningen blir så galen, att man skall börja med att stå över två omgångar plus att femman börjar en vecka tidigare än fyran.
Matchen blev som väntat med ett stort spelövertag från vår sida. Gurra som fick besked strax innan samling att hon skulle stå fick en rätt vilsam halvlek. Det var väl egentligen bara en gång hon sattes på prov och det klarade hon galant. Tyvärr så fick Sara utgå i halvlek p.g.a. knä smärtor. Erika fick rycka in mellan stolparna i stället. Hon fick om möjligt ännu mindre att göra, men det hon gjorde var säkert och stabilt som vanligt.
Trots vårt stora spelövertag var det inte det skönliret vi önskade. Bullarns höga backlinje och offside taktik ställde till det för oss, men att spela på detta sätt brukar förr eller senare straffa sig, och det gjorde det. Maja hittade med en passning bakom deras backlinje en djupledsspringande Millan. Ensam med målisen gör hon inget misstag utan lägger in bollen i det långa hörnet, detta var i 19:e spelminuten. Fem minuter senare gör Hanna mål på ett mönsteranfall. Bollen går upp till Millan som spelar hem till Ulle. Hon i sin tur slår bollen ut på kanten till CarrA som med ett precisionsinlägg når Hanna som avslutar som Hanna gör, i mål.

Efter sidbytet flyter spelet på lite bättre, vi lägger ut lite mer bollar på kanterna och får lite mer ytor att spela på. CarrO för dagen på vänsterkanten snurrar upp motståndarna och gör en jättematch. Millan jobbar och sliter och har en fantastisk blick för spelet. Trots dessa två fantastiska spelare var det ändå två andra som stal uppmärksamheten, och det var två hattrickare. CarrA som gjorde hattrick i assist, ett ass till Hanna i första och sedan två i andra till Catti. Då har ni säkert redan räknat ut att det var Catti som gjorde ett äkta hattrick Genom att göra 3-0, 4-0 och 5-0. Trean kom på en hörna, fyran en fin boll från kanten och femman från en bildskön skarv av Hanna i mittcirkeln.
Som vanligt spelade våra defensiva spelare felfritt. Noterbart, både på gott och ont att vi haft fyra målvakter på två matcher.

Skottstatistik
i 5-0
på 9-2
ut 8-0
tot 22-2

 

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

19'

1-0

Millan

Maja

24'

2-0

Hanna

CarrA

64'

3-0

Catti

CarrA

88'

4-0

Catti

CarrA

90'

5-0

Catti

Hanna

Krister  27-04-2008


   kommande matcher och övriga resultat