Skepplanda BTK - G-S Orust FC  3-4 (0-2)

Riktigt bra match och rättvis vinst.

Träningsmatch mot Skepplanda på deras helt nya konstgräsplan.
Det märks att Skepplanda har en hel del rutinerade spelare.
Det gör att de spelar en riktigt rolig fotboll och av någon underlig anledning så spelar våra tjejer alltid bra mot sådana lag.
Våra tjejer håller en riktigt hög nivå under första halvlek och går till pausvila med 0-2.
Eftersom det är en träningsmatch ändrades lite till andra halvlek, med bl.a spelsystem och då blev
det givetvis lite vilset och hemmalaget fick komma in lite väl mycket i matchen.
De reducerar sig ordentligt men inte så att det såg ut att stressa våra tjejer så värst mycket.
Att Irre inte slappat till sig under vintern visar hon med att göra 3 av dagens mål assisterade av
Hanna O, Elin samt Stengårds
Det snyggaste av våra mål får vi nog tillskriva Carro som säkert skarvade in en hörna.
Det var ett stabilt och jämnt lag med mycket självförtroende idag och skulle speciellt vilja ge några stjärnor till
Andrea som jobbade grymt idag samt till dagens burvaktare Mathilda som visat att här får
Camilla och Marre rejäl konkurrens om målvaktströjorna.