Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat

Dam U

Grundsunds IF - Gilleby/Stala  3-2 (3-0)

Bra andra räckte inte

Efter att ha gjort en mindre bra första halvlek tar vi tag i spelet direkt i andra. Redan i första minuten skapar vi tre avslut som så när höll på att gå in. Pressen fortsatte och belöningen kom ganska snart. Carra får till en kanonträff som går upp i nättaken bakom en av hemmalagets bästa spelare. Vi fortsatte att trumma på men grundsund försvarade sig bra. Innan vi kunde göra 2-3 hade vi en träff i virket. Vårt reduceringsmål kom efter ett inkast av Linda som Josse förvaltade väl till Ellen. På en mycket liten yta vänder Ellen på en 5-öring och placerar bollen i mål.

Som sagt första halvlek kan man önska mer men andra var en fröjd för ögat att se. Mia som gjorde comeback mellan stolparna var vårt lags bäste spelare de första 45. Trots detta fick Jessie hoppa in i mål i andra (bestämt innan match). Man skall inte klaga på henne heller eftersom hon höll nollan. Visserligen hade hon bara en bråkdel av vad Mia hade att göra, men hon räddade kvar oss i matchen med en kanonräddning på ett friläge. Annars var andra halvlek Ellens, hon rev och slet och gjorde det mesta rätt.

Vi får jobba på detta att komma igång redan från start. Denna gång gav vi motståndarna för stort försprång för att vara hälsosamt.