Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


F-16

Gilleby/Stala - Gilleby/Stala A  0-2

Referat från G/S A

Det blev som väntat en tuff match mot våra duktiga 16-åringar. Många av damerna verkade inte till en början fatta vilka som står på tröskeln och vill in i A-laget. Men det gick snart upp för dom att här var det inte bara att ställa ut skorna. Hade inte vår backlinje spelat lika bra som vanligt hade det nog blivit pinsamt. För Johanna och Hanna gav inte vår defensiv någon ro när de fick bollen. Även övriga lagdelarna hos tjejerna fungerade mycket bra. Nu kanske det låter att F-16 hade och förde matchen men det var inte hela sanningen. Damerna var som sig bör det bättre laget och kunde stundtals med fint passningsspel rulla runt bollen. Ett skolexempel var 1-0 målet där Carro slår en boll på djupet till Maja som snabbt hittar Josse som i sin tur spelar fram Hanna som med god tid på sig kan göra mål. När det var 10 minuter kvar tryckte damerna på och gör inte helt oväntat 2-0. Målskytt var samma som första nämligen Hanna, den genialiska djupledspassningen kom från Ellen.
Tyvärr höll inte Nettans lår utan hon fick byta i mitten på första, Jenny fick ta klivet ner och Ellen tog Jennys plats. Hanna gick ner på mitten och Maja på topp. Tack vare detta fick och gjorde Millan ett jättearbete som den defensiva rollen på mitten när Hanna och Ellen trummade på framåt, förövrigt kanonbra. Carro hade även hon känning i låret, vi får hoppas att det läkt sig till lägret. Nettan som inte skall får köra rehab hemma istället, så att skadan hunnit läka till seriestart.
Jag är mycket nöjd med samtliga spelare idag, kanske allra mest med Erika. Åter igen en mer än stabil insats, vem minns inte enhandsräddningen på Johannas när skott. Där hade jag redan noterat 1-1.
Synd att jag inte lärt mig alla namnen på F-16 spelarna, men några som jag kan får gärna komma och hälsa på någon träning. Då tänker jag främst på Johanna, Hanna, Emma och någon/några mer som jag får ta med Sven och Christer. Ida är ju redan med oss

 

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

'

Krister  11-04-2008


   kommande matcher och övriga resultat