F-14 div 2 höst

Herrestads AIF F98 - G-S Orust FC  0-6 (0-5)

Vinst med 6-0 mot Herrestad.

Det var 15 taggade tjejer som satt och lyssnade på genomgången i omklädningsrummet på Herrestad. Vi sa till varandra att vi skulle ge järnet denna matchen.

Vi började matchen starkt, redan första 5 minuterna hade vi haft ett par bra läge. Det dröjde cirka 10 minuter innan Matilda S gjorde 1-0 på ett fint framspel av Nanna.

Herrestad skapa en del läge dom också , men Lillan var stark i målet. Efter en kvart cirka får vi en hörna som Felicia petar in bollen i mål på. Vi fortsätter spela bra. Efter 25 minuter får vi en hörna till, Maja är den som krigar bra inne i straff området och slår in 3-0.

4-0 gör Carro B på ett fint fram spel av Roth. Strax innan halvtid får Felicia en fin passning av Nanna och gör 5-0.

Vi pratar med tjejerna i pausen att vi vill att de skall försöka rulla bollen mer i andra halvlek mellan varandra.

När andra halvlek startar gör vi kanske en av våra bättre halvlekar i år. Vi vågar verkligen rulla boll. Riktigt kul för oss ledare att se. Dom lägen där vi oftast annars brukar ta avslut, spelade vi nu bollen emellan oss för att komma närmare målet och få ett bättre avslut.

Herrestads målvakt var duktig och stod för många bra räddningar. Men så kommer vår assist kung för dagen Nanna fram på kanten med bollen och slår en jätte fin passning till Matilda som gör 6-0. Ett mycket fin anfall.

Det var riktigt glada tjejer som stod på planen när domaren blåste av matchen. Och det skall de verkligen vara. Vi ledare var stolta. Kanon bra jobbat tjejer.