F-14 div 2 höst

G-S Orust FC - Vallens IF  1-6 (1-3)

Höstsäsongen har börjat!

Så var höstsäsongen äntligen igång med match mot Vallen på Lövängens nyklippta gräsmatta! Tyvärr tog det oss halva första halvlek att komma på det och under den tiden hade Vallen utan att behöva anstränga sig gått ifrån till en 3-0 ledning. Efter lite ommöbleringar i uppställningen börjar vi vinna lite närkamper och etablera något som kan liknas ett eget spel. Vi skapar några lägen på fasta situationer och på skott utifrån men har svårare att spela oss igenom. Vi får tillslut till en reducering också den efter en fast situation. Felicia skjuter en frispark några meter utanför straffområdet som målvakten inte klarar att hålla som Matilda S trycker in i mål.
I andra halvlek blir vi ganska snart tillbakapressade av Vallen som med bra djupledsbollar på rörliga anfallare skapar flera bra läge men Lillan gör några vassa parader i målet och vi håller ändå emot hyfsat. I takt med att orken tryter och antalet friska avbytare blir färre tar Vallen över matchen helt och går helt rättvist ifrån till 1-6 som blir slutresultat.
Vi hoppar över spelarkritik och analys och konstaterar att motståndarna hade vassare inställning och spel idag. Chans till bättring nästa helg!