Stala IF - Herrestad  2-1 (1-1)

Gyttjebrottning del 3

Ännu ett lag som vi möter i ordinarie seriespel.
Vi fick känslan av att laget hade svårt att tända till på uppvärmningen, men ack vad vi bedrog oss.
När domaren väl blåste igång spelet så flög tjejerna upp på tårna! Redan efter 2 minuter drar isabel på ett skott från halva planen som tar en härlig sväng upp i nättaket på Herrestads mål. Hurra 1-0!
i 4:e minuten har Frida ett friläge som av en underlig anedning deras målvakt lyckas rädda. Efter detta fick vi till en dunderhörna som tyvärr inte resulterade i något mål. Målchanserna bara fortsätter. Vi behåller trycket halvleken ut.
Vi behåller trycket i 2:a halvlek men i 4:e minuten gör Herrestad 1-1... Tanken på ytterligare en oavgjord match bränner i bakhuvudet...
Men kan ni tro, vi sa ju att de var taggade. I sista minnuten får Olivia en smörpassning från Lova som förvaltas väl, 2-1 till oss.
Nu är vi i kvartsfinal i A-slutspel! Härligt härligt härligt!
P.S. Nu sticker tjejerna på disco! Hörs imorgon D.S.