F-12 Färgelanda Cup

IK Rössö - Stala IF  1-1 (0-0)

Gyttjebrottning del 2

Fortsatt leriga, dåliga planer, men idag strålande solsken!
Vi tar kommandot direkt och sätter press på Rössö. Flera stolp- och ribbskott i båda halvlekarna. Bolluslingen ville bara inte in i mål!!!
I slutet på 2:a halvleken gör vi en liten förändring på anfallssidan i 25:e minuten. Isabel lägger en finfin passning till Michelle som resulterar i 1-0 till oss. Äntligen mål!
Ett lag är som mest känsligt efter man tagit ledningen och i detta fall stämmer det på oss. En höjdboll från Rössö som stannar upp i leran precis när Elin rusar ut och därmed inte hinner upp resulterar i 1-1.
Vi har spelet hela matchen. Rössö har NADA!!! JÄTTEORÄTTVIST tycker vi!!! Men Som Eddie säger "That´s life"