F-16 Gothia Cup

SVG Göttingen - G-S Orust FC   2-2 (2-1)

Det ville sig inte i sista heller, men en pinne bl

Efter två matcher med kanonmotstånd fick vi idag möta ett riktigt bonkegäng. Vi förde spelet och kunde mycket rättvist ta ledningen genom Emelie P snyggt framspelat av Jennie. Vi kunde även göra tvåan i mitten av första då Jennie rundade målisen och la in den i öppet mål.
Efter en tappad boll på mittplan får de en kontring och ett långskott som oturligt stuttsar på en tuva och över Wallman i mål.
I mitten på andra får de en frispark från mittplan som de lyfter in i straffområdet. Vi är inte på tårna och släpper till en fri spelare som skjuter ett skott som Lisa halvräddar och går i en båge i mål.
Detta var en riktig skitmatch där vi försöker spela boll men våra motståndare bara ligger och grinar halva tiden av den. I andra var det minst tio minuter som gick bort i att ta hand om deras spelare. Tyvärr är det så i Gothia att det inte finns någon tid att lägga till så mycket till spel blev det inte.

Nu blev vi tre i gruppen och får möta ett annat Tyskt lag på Välen 4 kl. 15:35

2 min. Jossa, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
4 min. Hörna SVG Göttingen från vänster
6 min. Sofia, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
6 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
8 min. !!! MÅL 1-0, Emelie P insida av foten vänstra delen av målet. Assist: Jennie
11 min. SVG Göttingen, avslut på mål som målvakten lätt tar
17 min. !!! MÅL 2-0, Jennie insida av foten vänstra delen av målet. Assist: Sofia
18 min. Hörna G-S Orust FC från höger
19 min. !!! MÅL 2-1, SVG Göttingen skjuter in bollen strax innanför högra stolpen
19 min. BYTE Christine in - Jasmine ut
21 min. Emelie P, avslut på mål som målvakten lätt tar
21 min. Sofia, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
22 min. BYTE Klara in - Emelie E ut
23 min. BYTE Lisa K in - Cornelia ut

25 min. BYTE Cornelia in - Flisan ut
26 min. Jossa, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
28 min. Cornelia, avslut på mål som målvakten lätt tar
30 min. BYTE Marina in - Rebecka ut
32 min. SVG Göttingen, avslut utanför, vänster om målet
33 min. Jossa, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
34 min. BYTE Emelie E in - Klara ut
34 min. !!! MÅL 2-2, SVG Göttingen nick strax under ribban
37 min. Cornelia, avslut, över målet
38 min. Jennie, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
39 min. BYTE Tara in - Jennie ut
40 min. Sofia, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
41 min. Jennie, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
42 min. Hörna G-S Orust FC från höger
42 min. Marina, avslut på mål som målvakten lätt tar