F-16 DM

IK Rössö - G-S Orust FC  9-6 (6-1)

Vi blev tvåa i DM

Det blev final direkt då Sotenäs fick kasta in handuken. Motståndare IK Rössö som kom en aning taggade än oss, vet inte om vi är mer morgontrötta här på öa. Visserligen hade vi de första och vassaste lägen innan Uddevallorskerna kom igång. Sedan var det djupledsbollarnas morgon för hela slanten, på tio minuter hade de hängt in fyra bollar. Två till han dom med innan halvtidsvila. Detta var riktigt surt, tur att Malin han och hänga in en balja i alla fall.
Det är underbart skönt att ha med dessa tjejer att göra, trots det stora underläget taggades det till riktigt ordentligt innan domaren blåste igång igen. Sofia började målskyttet, tyvärr kontrade de med ett mål också. Men Sofia gav sig inte utan hängde in ett till. Sedan dundrade Felicia Anding Ek in ett skott med vänstern så det bara rasslade i nätet. Emelie P ville inte va sämre utan la två snabba mål och sedan var det bara ett måls underläge. På en hörna strax efter nickade Sofia sånär in bollen.
Roligare än så blev det inte för Rössö fick avsluta målkalaset med två mål till.
Det märktes att vi var en aning osynkade vårt försvarsspel idag, inte så konstigt för det var bara Christin som fick spela på sin ordinarie plats.
Jag måste nämna fyra spelare med, och det var våra -98:or. Carro spelade på topp först och sedan ner som ytterback. Felicia A-E fick göra tvärt om, det var ingen tvekan var hon trivdes bäst. En balja och ett jätteslit där fram. Sara, en liten evighets maskin som jobbade och slet på mitten. Sedan har vi Matilda som började som ytterback men fick gå in som innerback i andra. Hon hade stor del att vi fick täppt till där bak i andra.

0 min. Hörna Rössö från höger
3 min. Sofia, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
3 min. Hörna G-S Orust FC från höger
3 min. Emelie P, farligt avslut som blockas av en spelare
4 min. Sofia, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
4 min. Hörna Rössö från höger
5 min. Rössö, avslut på mål som målvakten lätt tar
9 min. Rössö, avslut utanför, höger om målet
10 min. BYTE Felicia AE in - Klara ut
10 min. BYTE Carolina in - Tara ut
12 min. Malin, avslut på mål som målvakten lätt tar
14 min. !!! MÅL 0-1, Rössö friläge, avslut högra stolpenRössö, friläge, avslut högra stolpen
15 min. Christine, avslut utanför, vänster om målet
15 min. BYTE Sara in - Jasmine ut
16 min. Rössö, friläge, avslut utanför
17 min. Sofia, friläge, avslut utanför
18 min. Rössö, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
19 min. !!! MÅL 0-2, Rössö friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen
20 min. BYTE Klara in - Jennifer ut
21 min. !!! MÅL 0-3, Rössö friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen
22 min. BYTE Jennifer in - Matilda ut
23 min. !!! MÅL 0-4, Rössö friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
24 min. Rössö, avslut, över målet
25 min. Rössö, avslut på mål som målvakten lätt tar
27 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
29 min. BYTE Jasmine in - Klara ut
32 min. !!! MÅL 0-5, Rössö slår in en retur högra delen av målet
35 min. !!! MÅL 1-5, Malin lobbar bollen i vänstra krysset. Assist: Sara
36 min. !!! MÅL 1-6 , Rössö friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen

41 min. Hörna Rössö från höger
41 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet
43 min. Hörna Rössö från höger
45 min. BYTE Klara in - Christine ut
46 min. Rössö, farligt avslut strax över ribban
50 min. BYTE Felicia AE in - Carolina ut
50 min. !!! MÅL 2-6, Sofia friläger, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet. Assist: Malin
52 min. !!! MÅL 2-7, Rössö närskott mitt i målet
52 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
53 min. Hörna Rössö från vänster
53 min. Emelie P, farligt avslut som blockas av en spelare
54 min. Hörna G-S Orust FC från höger
54 min. Rössö, friläge, målvakten räddar
56 min. !!! MÅL 3-7, Sofia friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Emelie P
57 min. VARNING -----
57 min. Rössö, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
58 min. Sofia, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
65 min. !!! MÅL 4-7, Felicia AE långskott i vänstra krysset. Assist: Emelie P
66 min. !!! MÅL 5-7, Emelie P skjuter in bollen strax innanför högra stolpen. Assist: Felicia AE
67 min. !!! MÅL 6-7, Emelie P friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Felicia AE
68 min. Hörna Rössö från höger
68 min. Rössö, avslut utanför, vänster om målet
70 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
70 min. Sofia, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
71 min. !!! MÅL 6-8, Rössö skjuter in bollen i högra krysset
72 min. !!! MÅL 6-9, Rössö friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen
75 min. BYTE Jennifer in - Klara ut
75 min. Rössö, avslut i högra stolpen
80 min. Rössö, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
80 min. Rössö, avslut, över målet