Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


F-12 Grupp 1

Herrestads AIF vit - Stala IF  2-0 (1-0)

Årets bästa match, hittills...

Söndag eftermiddag och match mot ett revanchsuget Herrestad.
Vädermässigt var det nästintill perfekta förhållande - nästa ingen vind händer väl aldrig på Undavallen... Vi hade fyra tjejer borta pga sjukdom & resa så vi visste att det skulle bli tufft.
Vi vann ju senast, i Färgelanda cup, så Herrestad startade i ett hejdundrande tempo. Vi stod emot bra första delen av halvleken och både Maja och Michelle hade bra skott strax över målburen. En av Herrestads duktigaste spelare drev bollen från eget försvar, över hela plan och sköt 1-0 helt otagbart för Elin i mål. Vi kände ändå att vi var på gång. Passningsspelet kom igång - tjejerna löpte, hittade varann och jobbade hem på ett strålande sätt.

Emma Olsson fick ge upp i halvlek då hennes knäskada gjorde sig påmind för mycket. Tråkigt och det blir inte bättre när Herrestad gör 2-0 direkt i andra halvlek , nästan identiskt med målet i första halvlek. Trist!
Men det tål att sägas igen - dessa tjejer ger sig aldrig. Återigen lägger de in en högre växel och skapar många målchanser via sitt briljanta passningsspel.
Maja hade ett rungande skott i stolpen - den darrar nog fortfarande...Hon hade även en hörna som sånär styrdes in i mål. Michelle sköt tätt över efter att ha drivit fram på högerkanten. Det är aldrig roligt att förlora, men ska man göra det så ska man göra det såhär - med ett passningsspel som vi aldrig har sett maken till och en sån kämparglöd. Mattias, tränarkollegan i Herrestad sa; "Herrestad hade flyt idag".
Det är roligt att möta Herrestad - det blir alltid jämna, bra och välspelade matcher.
Idag ska hela laget ha en stor eloge för kämparglöden och det fantastiska passningsspelet, men jag måste få ge ett extra plus till Liza i backlinjen, som inte släppte någon "över bron"
Nu tar tjejerna träningsledigt pga skolresa.
Vi ses på söndag då vi har match hemma mot Ödsmål. Kom gärna och titta och se på framstegen som laget har gjort!
/Eddie & Rosmarie

 

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

'

Eddie  19-08-2012


   kommande matcher och övriga resultat