F-12 Grupp 1

Stala IF - Vallens IF  1-1 (1-1)

En jämn tillställning på Lövängen

Tidig söndagsförmiddag med hemmamatch mot Vallen. Trots att det var tidigt och många av tjejerna varit uppe sent... så var de betydligt mer taggade inföt matchen än sist...
Vi sätter redan från start ett bra tryck mot Vallens backlinje. Vi har bra bredd på spelet som gör att vi kommer fram på kanterna och får till en del bra inlägg från båda kanterna. Chanser fanns - det fattades bara den långa tån... I 12 minuten fick Olivia en smörpass som hon enkelt bredsidar in i mål.
Vi blir lite för trygga och Vallen kommer in i matchen mer och mer. En Vallenspelare rycker sig loss och slår in kvittering till 1-1 strax före pausvilan.
Vi pratar om att det är bara en halvlek kvar tills sommaruppehållet så nu ska vi kämpa hela vägen.
Andra halvlek blir ett ställningskrig där båda mittfälten försöker ta kommandot. Det finns chanser åt båda håll men matchen slutar oavgjort 1-1.
Lagets styrka är som vanligt Elins trygga målvaktsspel och lagets kämparglöd - jobbar för varann in i det sista.
Det är härligt att se detta trots några tjejers frånvaro.
Tack Irvina för en gedigen domarinsats.
Tack alla trogna supportrar/föräldrar som ser till att allt fungerar runt omkring.
Nu tar vi sommarlov och ses igen v.32 med träning inför Färgelanda Cup. Ha en skön sommar!