Groheds/Ljungskile - Stala IF  2-0 (1-0)

Fotbollsplan?

Bortamatch mot Grohed/Ljungskile. Förutsättningarna för en bra match borde finnas vid en sån här arena, men ack...
Gräset var decimeterhögt, linjer obefintliga och bollarna hade önskat lite med luft... Ja, jag vet att jag låter som en gnäll-gubbe och det kan jag ta... men detta gagnar inte våra spelande tjejer. Nog om det.
Detta blev som befarat ingen välspelad match utan mer ett ställningskrig med kamp om bollen. I slutet av första halvlek gör motståndarna 1-0. Vi har några chanser, men bollen vill inte in.
I andra halvlek flyttar vi upp laget för att få mer press och redan efter någon minut får Olivia till ett bra skott som går precis utanför stolpen - tänk om den gått in...
Vi ligger högt och då blir det en del "hål" bakåt som hemmalaget utnyttjade och de fick in 2-0, som också blev slutresultatet.