F-12 Grupp 1

Stala IF - Groheds/Ljungskile  5-1 (3-0)

Boomshakalack!! en femetta!

För dagens motstånd på Lövängen stod Grohed-Ljungskile - ett lag som vi hade "noll-koll" på så det var lite pirrigt. Lite extra nervöst blev det när ingen domare dök upp, men Henge kom med andan i halsen - tack för det, kompis!
Rivstart - redan efter 3 minuter gjorde vi 1-0 genom Nathalie S och efter 5 minuter är Olivia påpassligt framme och slår in 2-0. Inget snack om saken, det var vi som höll i taktpinnen. G/L var inte helt ofarliga och hade några kontringar när vårt mittfält inte var riktigt med. I slutet av halvleken får vi en hörna, som Michelle skjuter direkt i mål.
I pausvilan löste vi lite suduko... skämt & sido vi pratade om att hålla i bollen och pressa högt mot deras backlinje.
Vi tog kommandot även i andra halvlek och i 37:e matchminuten bredsidar Isabel in 4-0. G/L får ett övertag och pressar oss och får till slut in en reducering till 4-1 från deras nr12, som var väldigt duktig. Vi fick oss en tankeställare och skärpte til oss. Isabel gör sitt andra mål för kvällen vid ett motlägg med målvakten och matchen slutar 5-1.
Kul att se offerviljan bland tjejerna idag - speciellt Emma O som stoppade en kontring men fick en smäll på köpet. Krya på dig, Emma!
Nu vänder serie för oss och vi har returmöte i Ljungskile nästa vecka. Då är de säkert mer taggade.