Ödsmåls IK - Stala IF  0-5 (0-1)

Vilken känsla när allting klaffar!

Första känslan var väl inte så bra... det var fnittrigt och blev även gnälligt när vi fick reda på att det troligtvis skulle bli grus...(vi vet inte hur bra vi har det med vårt konstgräs)
Allt vände när Ödsmåls tränare kommer in i omklädningsrummet och talar om att hon lyckats tjata till sig gräs - jippii
Vi skapade ett bra tryck på Ödsmåls planhalva och bollarna ven runt målramen. Det var bara det lilla extra som saknades, men i tolfte minuten snappade Liza upp bollen och driver ifrån backlinjen och slår behärskat in bollen. Det är klart i underkant att det bara står 0-1 i halvlek.
I de senaste matcherna har vi tappat koncentration i andra halvlek - i pausen sa vi att nu är det slut med det och kämpar på hela vägen.
Ödsmål började bra i andra och kom fram i några kontringar, men med vårt otroliga backspel och Elins lugna agerande i målet var det aldrig någon fara. I mitten av andra kom vi verkligen igång - tjejerna la in en högre växel. I 42:a kom 0-2 när Natalie S sprang ifrån sin markering och enkelt slog in bollen. Hon nöjde sig inte med detta utan 2 minuter senare höll hon sig framme igen till 0-3.
I 47:e minuten får vi en hörna från höger. Majas flitiga hörnträning gav nu utdelning - en stenhård hörna, som målvakten inte orkar hålla, ger oss 0-4 (det ryker nog fortfaranade om målvaktens handskar).
Det är inte slut än...i sista matchminuten ryckte Michelle till sig ett friläge där hon säkert placerade bollen i mål till slutresultatet 0-5.
En eloge till hela laget som verkligen känpade för varandra. Det är kul att se när de får passningsspelet & löpningarna att stämma. Nu njuter vi av denna seger och tar med oss samma känsla till nästa match. Tack för en härligt genomförd match tjejer!