F-12 Grupp 1

Stala IF - Myckleby/Morlanda  1-2 (1-1)

Snöplig förlust i derbyt

Söndag förmiddag, solen sken men kallt om benen tyckte Rosmarie...
Tjejerna var mer laddade än vanligt - det var ju derby. Det värsta som kunde hända - hände - redan efter en och en halv minut tog Myckleby/Morlanda ledningen med 0-1. Tjejerna tog tag i det direkt, jobbade sig in i matchen och skapade många chanser. Det gav utdelning när Michelle slet sig loss från sin "ryggsäck" och smackade in 1-1. Spelet böljade fram & tillbaka och båda lagen hade målchanser. I paus pratade vi om att fortsätta hålla fokus och jobba för laget.
Trots detta kunde Myckleby/Morlanda lite turligt ta ledningen med 1-2 efter dryga tio minuter. Vi hade chans till kvittering i slutet dels via Majas långskott som snek ribban och dels när Michelle återigen slet sig fri och kom till avslut som många ansåg vara inne... Med lite flyt hade vi kunnat få oavgjort vilket hade varit mer rättvist... tycker vi i alla fall...