F-12 Grupp 1

Stenungsunds IF - Stala IF  5-1 (1-0)

En solig dag i Stenungsund !

Denna soliga 1:a Maj dag styrde vi resan till Stenungsund.Vi visste att Stenungsund var duktiga på passningsspelet och vi pratade om att ligga nära dom och störa så mycket som möjligt.
Första halvleken stod vi upp otroligt bra och skapade flera mål chanser.Om man ser till den halvleken så hade lika resultat varit rättvist men i de 16è minuten rann en av Stenungsunds tjejerna igenom på högerkanten och gör 1-0.
I den andra halvleken startade vi göör bra och skapar tryck emot deras mål och så i 37è min snappar Natalie S upp ett felpass från Stenungsund och rullar in 1-1. Nu kändes det som vi var på gång och det skapades fler chanser. Men någon liten detalj är det som felar i slutet på matcherna...om det sitter i våra skallar eller att det är så att vi inte orkar... det är något vi tränare får se över. I 47è min släpper vi in 2-1 och några till i slutet så när domarn blåser för full tid är resultatet 5-1.
Sett över hela matchen så tycker vi tränare att matchen var mycket jämnare än var resultatet visade.Det vi tar med oss till nästa match var att sprang mycket hjälpte varandra, markerade mycket bättre och gick in bestämt i närkamperna.
Det är bara att kämpa på tjejer så lossnar det snart.