F-14 div 2

Munkedals IF/Svarteborg - G-S Orust FC  5-0 (3-0)

Tung bortaförlust

Efter den fina premiärmatchen i Ellös såg vi fram emot matchen mot Munkedal/Svarteborg. Det fina spelet och inställningen från den matchen var dock som bortblåst.
M/S dominerade matchen direkt från start med ett rejält närkampsspel och bra passningsspel. Vi fegar i närkamperna och de få gånger vi har bollen slänger vi iväg den utan tanke eller adress. 3-0 i halvlek känns som smickrande siffror för oss. Om inte Lillan varit så duktig i målet kunde siffrorna varit ännu större.
I andra halvlek rycker vi upp oss lite grann, vi kämpar och försöker att rulla boll när vi har den. Det är dock M/S som är det starkare laget och de utökar ledningen med ytterligare två mål i andra halvleken.
Matchens Orustprestation står Lillan för i andra halvlek när hon trippelräddar till en resultatlös hörna när flera M/S-spelare kommer fria. Att gå in på nån mer spelarkritik efter en sån här match känns meningslöst, ALLA vet att de kan bättre. Vi får ta nya tag mot Tjörn på lördag!