F-12 Grupp 1

Henåns IF - Stala IF  3-3 (1-0)

Delad poäng i premiären

Då var vi äntligen där!Premiären för F12.
Snacket innan match var att vi skulle starta i högt tempo och med hög press mot våra motståndare.Men det blir inte alltid som man säger och tänker.Redan efter 3 minuter kommer Henån fram i en av få mål chanser från dom i första halvlek och sätter 1-0.
Det märktes att våra tjejer hade nerverna på utsidan tröjan och dom var lite tagna av stundens allvar.Tiden fram till halvtids vilan var det ställningskrig och inga direkt farliga målchanser skapades från något av lagen.Istället var det en hel del enkla missar som präglade denna första halvlek.
I pausen samlade vi oss och pratade igenom vad som inte klaffade i spelet.Och så i 41:a minuten kommer Olivia med fart, rundar sin back och sätter 1-1 otagbart för deras målis.Vi har fram till vårt mål kommit igång med högre tryck mot deras backlinje och bättre markering.Men just då vi känner att vi är på gång kontrar Henån in både 2-1 och 3-1 inom loppet av två minuter.
Men det har sagts förr om detta laget,dom GER INTE UPP!
Dom kämpar å sliter och till slut i 54:e minuten kommer Olivia igen och sätter sitt andra för dagen på ren vilja.Nu pressar vi tillbaka våra motståndare och 2 min senare sätter Michelle 3-3 ifrån högerkanten, otagbart.
Om vi summerar det hela, så har vi lite saker att jobba med.Men kämpglöden finns där,den skall ingen ta ifrån oss.